Вівторок, 19.03.2024, 11:04
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наше опитування
Оцініть якість послуг НБУВернадського
Всього відповідей: 4
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Бібліотека інформаційного суспільства

Головна » Наукові новини
Про правдивість гіпотез ученого Анатолія Іванова та справжність Немезиди свідчать наскальні малюнки, зроблені невідомими авторами ще у кам’яному віці. Вони могли були зроблені нащадками астронавтів, які прилетіли на Землю з Немезиди. Астронавти поселилися на нашій планеті, але їх кількість не дозволила створити цивілізацію, яка була б спроможна проіснувати тривалий час. Залишені їхніми нащадками зображення мають велику наукову цінність, але, на жаль, учені неточно трактують цю інформацію через неправильну уяву про механізми функціонування Всесвіту. Захоплені пошуком міфічної зірки, яка нібито утворює подвійну зоряну систему із Сонцем, вони говорять про дві зірки на цих малюнках і взагалі не помічають, що на більшості зображень їх не дві, а три.
На прикладі Немезиди можна спрогнозувати майбутнє нашої Сонячної системи. Рано чи пізно землянам теж довед ... Читати далі »
Категорія: Наукові новини | Переглядів: 456 | Додав: Petrosem | Дата: 17.02.2013 | Коментарі (0)

Відтепер Україна має сучасний діловий український шрифт АРСЕНАЛ, який можливо безкоштовно отримати на сайті http://ukrtype.com та користуватися ним при підготовці публікацій та повсякденному житті усім бажаючим!
Україна має добру традицію графічних мистецтв та друкарства. Історично в Україні існують надзвичайно цікаві та важливі для всієї каліграфічної культури українські шрифтові гарнітури. Однак існує і негативний чинник – українські шрифти недостатньо популяризуванні, не відомі широкому загалові та мають вкрай обмежене втілення в реальному житті сьогоднішнього українського суспільства. Наша мета – популяризувати нові українські гарнітури, створені на основі розвитку традиції культури українського шрифту, та сприяти забезпеченню їм практичного вжитку.
4 жовтня 2012 р. о 16.00 в Мистецькому Арсеналі відбулася презентація сучасного ділового українського шрифту АРСЕНАЛ, який здобув І місце у відкритому загальноукраїнському конкурс ... Читати далі »
Категорія: Наукові новини | Переглядів: 484 | Додав: Petrosem | Дата: 29.01.2013 | Коментарі (1)

Планується видання Великої української енциклопедії

  З метою збереження, систематизації і поширення наукових знань про розвиток людської цивілізації та внесок України у світову історію і культуру  Президент України своїм першим указом у 2013 році указом підтримав пропозицію Національної академії наук України щодо підготовки та видання протягом 2013 - 2020 років Великої української енциклопедії (ВУЕ).
Чи буде вона існувати в електронному вигляді? Хоча, краще щось, ніж нічого.
  Свою думку стосовно цього видання кореспонденту Коментарів висловив директор Інституту енциклопедичних досліджень Микола Железняк. Він зауважив, що поки що не може говорити про щось напевно – надто вже багато невідомих в цій енциклопедчиній задачці і розповів про історію питання та назвав можливі ... Читати далі »
Категорія: Наукові новини | Переглядів: 432 | Додав: Petrosem | Дата: 18.01.2013 | Коментарі (0)