Четвер, 25.04.2024, 04:40
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Наше опитування
Оцініть якість послуг НБУВернадського
Всього відповідей: 4
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Бібліотека інформаційного суспільства

Головна » 2013 » Лютий » 17 » Нові дослідження чернігівського вченого підтверджують реальність космічних "страшилок"
21:05
Нові дослідження чернігівського вченого підтверджують реальність космічних "страшилок"
Про правдивість гіпотез ученого Анатолія Іванова та справжність Немезиди свідчать наскальні малюнки, зроблені невідомими авторами ще у кам’яному віці. Вони могли були зроблені нащадками астронавтів, які прилетіли на Землю з Немезиди. Астронавти поселилися на нашій планеті, але їх кількість не дозволила створити цивілізацію, яка була б спроможна проіснувати тривалий час. Залишені їхніми нащадками зображення мають велику наукову цінність, але, на жаль, учені неточно трактують цю інформацію через неправильну уяву про механізми функціонування Всесвіту. Захоплені пошуком міфічної зірки, яка нібито утворює подвійну зоряну систему із Сонцем, вони говорять про дві зірки на цих малюнках і взагалі не помічають, що на більшості зображень їх не дві, а три.
На прикладі Немезиди можна спрогнозувати майбутнє нашої Сонячної системи. Рано чи пізно землянам теж доведеться шукати інший життєвий простір. На це є серйозна причина. У центрі Сонця міститься блакитна зірка, яка утворила нашу Сонячну систему. На жаль, саме через її життєдіяльність життя на Землі зможе протриматися ще трохи більше тисячі років, а потім остаточно зникне. У своїх статтях я постійно закликаю фахівців готуватися до цього складного періоду вже зараз, тому що недалеко той час, коли Сонце почне викидати в атмосферу зі своїх надр чималу кількість токсичних речовин — сірку, хлор і тому подібне. Вони будуть отруювати повітря і водойми. Збільшення кількості і потужності викидів гарячої речовини з надр Сонця супроводжується зростанням частоти магнітних бур на Землі. Після таких викидів доведеться ремонтувати земну систему електропостачання. Але вже і зараз така небезпека існує. Через це будівництво очисних споруд і підземних міст — не сюжет із фантастичних фільмів, а цілком реальна необхідність.
На початку листопада минулого року впливова газета «Вашингтон пост» розмістила на своїх шпальтах повідомлення американських учених Джона Фазулло і Кевіна Тренберта з національного центру досліджень атмосферних явищ у Колорадо про те, що процес потепління незворотний. Наприкінці XXI століття середня температура в атмосфері Землі зросте на 4,5 градуса за Цельсієм. Вони спостерігали за атмосферою Землі близько десяти років. Результати їхніх спостережень спростувати неможливо. Але про це написано в наукових статтях чернігівського вченого Анатолія Іванова. Якби керівництво нашої НАНУ цікавила справжня наука, то воно б допомогло мені перекласти ці статті англійською мовою і надіслати в згадану газету. Але це їх не цікавить.
На жаль, сучасна астрофізична наука не володіє теорією циклічності функціонування зірок і галактик. Така необізнаність призводить до того, що всі результати астрономічних спостережень, які добуті за допомогою унікальних і точних приладів, спотворюються у ході їх трактування.
Більшість із зірок всесвіту покриті твердою корою. У своїх роботах вчений Анатолій Іванов науково доводить цю закономірність, що автоматично спростовує гіпотезу сучасних фізиків про існування у Всесвіті так званих «темної матерії» і «темної енергії», на пошуки яких витрачаються величезні кошти. Насправді їх немає. Зірок, укритих корою, у галактиці значно більше, ніж тих, що сяють на небі. І саме тому галактики насправді набагато масивніші, аніж вважається тепер. Крім того, в галактиках існує дуже багато невиявлених чорних дірок усередині зоряних скупчень. І про це теж багато разів ішлося в його наукових працях. Але пошуки неіснуючої темної матерії тривають. Вчений спростовує гіпотезу сучасних фізиків про існування у Всесвіті так званих «темної матерії» і «темної енергії». Насправді їх немає. Зірок, укритих корою, у галактиці значно більше, ніж тих, що сяють на небі. І саме тому галактики насправді набагато масивніші, аніж вважається тепер.
За матеріалами "УМ"

Категорія: Наукові новини | Переглядів: 460 | Додав: Petrosem | Теги: конец компїютероов, кінець комп'ютерів, космос, Анатолій Іванов, Кінець світу, майбутнє | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]