Середа, 24.04.2024, 14:43
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Наше опитування
Оцініть якість послуг НБУВернадського
Всього відповідей: 4
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Бібліотека інформаційного суспільства

Головна » 2012 » Вересень » 7 » Організація в бібліотеках пунктів доступу громадян до інформації органів влади
22:19
Організація в бібліотеках пунктів доступу громадян до інформації органів влади
26 квітня 2012 року в Рівненській державній обласній бібліотеці на базі навчально-тренінгового центру відбувся другий етап навчання на тему «Організація в бібліотеках пунктів доступу громадян до інформації органів влади». Його учасниками стали бібліотекарі Державного гуманітарного університету, Національного університету водного господарства та природокористування, Технічного коледжу м. Рівне.
В ході семінару бібліотекарі ознайомилися з досвідом роботи пунктів доступу громадян до інформації органів влади в Рівненській державній обласній бібліотеці, отримали практичні знання щодо електронних джерел інформації про про Верховну Раду і законотворчий процес, органи виконавчої влади, окремі міністерства та відомства, Адміністрація Президента, а також ресурси органів обласної, міської державної влади.

В ході навчання учасники ознайомилися з можливостями та перевагами членства в Українській бібліотечній асоціації (УБА), роботою Секції університетських бібліотек УБА та діяльністю мережі Пунктів доступу громадян до офіційної інформації.

Перший етап цього ж навчання відбувся 14 березня в обласній бібліотеці. Виконавчий директор Української Бібліотечної Асоціації (УБА) Ярослава Сошинська провела навчання для представників бібліотек Рівненського державного гуманітарного університету, Національного університету водного господарства і природокористування (НУВГП), Технічного коледжу НУВГП, Автотранспортного технікуму НУВГП, Технікуму технології і дизайну НУВГП. Присутні дізналися про мережу пунктів доступу громадян (ПДГ) до інформації органів державної влади, які діють на базі бібліотек України та прослухали інформацію про діяльність УБА.

Переглядів: 390 | Додав: Petrosem | Теги: послуги, інформація, навчання, громадяни, Рівне, влада, бібліотека | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]