П`ятниця, 19.04.2024, 09:55
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наше опитування
Оцініть якість послуг НБУВернадського
Всього відповідей: 4
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Бібліотека інформаційного суспільства

Головна » 2013 » Грудень » 9 » Цікаві новини грудня 2013
23:18
Цікаві новини грудня 2013
Агентство національної безпеки США (АНБ) і Британський центр урядового зв'язку (GCHQ) відстежували інтернет-активність гравцівонлайн-гри World of Warcraft і власників приставки Xbox. 
Спецслужби збирали і аналізували листування гравців в чатах World of Warcraft і Second Life, а також займалися створенням бази даних на 48 мільйонів користувачів ігрової мережі Xbox Live. Крім того, як випливає з опублікованої інформації, агенти АНБ самі брали активну участь в грі World of Warcraft, створюючи персонажів і навіть вербуючи серед геймеров потенційних інформаторів. Про це 9 грудня повідомила internetua з посиланням на газету The Guardian.

П'ять трендів веб-дизайну 2014
Кофаундер проекту Hitched Стів Купер в посту на Forbes поміркував про те, чого нам всім в найближчому майбутньому чекати від творців сайтів, і виділив 5 очевидних трендів. Інтернет-уа.

Інтернет ресурси для навчання студентів 

Posted: 02 Dec 2013 02:53 AM PST National Tempus Office in Ukraine  
Шановні студенти, до Вашої уваги інформаційні ресурси, щодо можливостей навчання.
- Get easily accessible & instant personalised advice for prospective students in Russian language, chat with advisors about Erasmus Mundus programmes and more here:www.mastersportal.eu/chatwww.bachelorsportal.eu/chat
- Information portal on study in Europe options – StudyPortals.eu
- Information portal on Scholarships, co-funded by the EC and developed together with ACA – ScholarshipPortal.eu
- The Europe’s leading information portal on high quality online and distance education offers, co-funded by the EC and developed with EADTU – DistanceLearningPortal.com
Бажаємо успіхів!

Відомий учений-шумеролог Анатолій Кифішин вважає, що скельні зображення, знайдені івано–франківськими дослідниками, відкриють людству Велику Таємницю.
Івано–франківські вчені знайшли в тутешніх горах сотні написів та малюнків, подібних до тих, що відтворені в шумерському «Повчанні Шурупака». І дослідження, проведені в Кам’яній могилі, можна вважати ключем або своєрідним букварем для розшифрування таємничих карпатських ідеограм. За публікацією УМ.

«Майкрософт Україна» спільно з «Відкритим світом» оголосили про спеціальні ціни на планшети для школярів.

  Київ, Україна – 29 листопада 2013 р. Компанія «Майкрософт Україна» спільно з Національним проектом «Відкритий світ» оголосили про запуск спільного пілотного проекту, в рамках якого школярам стануть доступні планшети Surface RT на спеціальних умовах. Пристрої можна замовити на сайті проекту за ціною 2999 гривень.

   «Ми допомагаємо модернізувати систему середньої освіти України і зробити технології доступнішими для кожного учня. Наша мета – надати кожному із 3,5 мільйонів учнів країни можливість отримати сучасний пристрій та доступ до новітніх сервісів у найближчі роки», – коментує Дмитро Шимків, генеральний директор «Майкрософт Україна».

Категорія: Різне | Переглядів: 636 | Додав: Petrosem | Теги: Школярі, україна, новини, Майкрософт Україна, вчені | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]